Bavette Café de Paris

Elke vier maanden stellen wij een nieuwe menukaart samen bij Bavoort met de lekkerste gerechten erop! Vaak een combinatie van klassiekers, seizoen producten, uitblinkers en gerechten voor échte lekkerbekken. Dit zijn onze 5 nieuwe favorieten gerechten!

1. Kalfs Rib Roast

Terug van weg geweest bij Bavoort is onze Kalfs Rib Roast. Dit super malse stuk vlees is een echte aanrader voor de vleesliefhebber. Geserveerd met verschillende sausjes en garnituren zorgt dit gerecht gegarandeerd voor een heerlijke avond! Helemaal leuk om te delen samen met vrienden.

Kalfs Rib Roast
Kalfs Rib Roast

2. Crème Brûlée met Liqor 43

Oelala, we wisten al dat Crème brûlée heerlijk was, maar dit is wel een goddelijke combinatie! De beste afsluiter van een heerlijk diner. Helemaal in combinatie met een glaasje van onze Muscat de riversaltes dessertwijn!

Crème Brûlée
Crème Brûlée

3. Bavette Café De Paris

Bavette is een van nature ruwer stuk vlees, waardoor deze bomvol zit met smaak! Niet zo gek dus dat we hem terug vinden op deze lijst. Café De Paris boter is onze variant van de wereldberoemde ‘kruidenboter’ uit Frankrijk. Goede frieten erbij en het is smullen!

Bavette Café de Paris
Bavette Café de Paris

4. Dun gesneden Biet

Ons nieuwste vegetarische gerecht, dat ook menig carnivoor zal doen watertanden. Het aardse van de biet in combinatie met mierikswortel en appeltjes is een echte TOP combinatie! Zeker de moeite waard om een keer te proberen.

Dun gesneden biet
Dun gesneden biet

5. Omelette Sibérienne

We sluiten de top 5 af met een Franse klassieker, onze Omelette Sibérienne. Deze Franse ijstaart, bestaande uit vanille roomijs, cake, geflambeerd eiwit en kersen is niet alleen prachtig om te zien, maar smaakt ook fantastisch!

Omelette Siberienne
Omelette Siberienne

Al trek gekregen? Reserveer dan gemakkelijk online, mail of bel ons op het nummer: 033 494 0550 en we houden een tafel voor je vrij! Restaurant Bavoort in Leusden.

OP de hoogte blijven van al onze nieuwtjes? Volg ons op Facebook