Ons kroegje moet wel een van de leukste plekjes zijn in ons restaurant! Het kroegje, ook wel ‘de Ierse pub’ genoemd, is nagenoeg hetzelfde gebleven als voor de grote verbouwing van 2007. Dit maakt het de ideale plek voor een super gezellig bedrijfsfeest, borrel, verjaardag of de start van een heerlijk diner.

Lekker smullen of luxe dineren

Samen met vrienden, familie of collega’s het glas heven in je eigen pub. Dat is toch tof! Vaak gaat dit samen met onze borrelarrangementen, Walking diners, drie gangen menu’s of barbecue arrangementen. Zo word het al snel een super smaakvolle avond vol met lekkere drankjes en hapjes.

De meeste groepen kiezen er voor om de drankjes op nacalculatie te verrekenen. Om eerlijk te zijn denken wij ook dat dit in de meeste gevallen de goedkoopste en de meest transparante manier is. Zo wordt er niet te veel betaald voor gasten die eerder weggaan, later aankomen of die nog moeten rijden.

Bavoort Walking diner

Pub weetjes

• De pub is uiterlijk tot 01:00 te boeken.
• De pub heeft een eigen muziekinstallatie, met de keuze uit nagenoeg elk nummer dat je maar kunt verzinnen.
  Aanvragen  dus!
• De pub word samen verhuurd met onze tuinzaal en grenst dus niet aan ons restaurant. Zo kom je tijdens het dansen niet ineens
  gasten uit het restaurant tegen.
• In combinatie met onze tuinzaal kan er wel met ruim 80 mensen geborreld en gesmuld worden!
• Onze bushalte “Bavoort” staat recht voor de deur!
• Vanaf 20 personen geen zaalhuur en een vaste barmedewerker gedurende de avond.

Bedrijfsfeesten, nieuwjaarsborrels of kerstborrels

Door de jaren heen is ons kroegje de vaste borrelplek geworden van verschillende bedrijven. Niet zo gek ook, want de informele sfeer, de eerlijke prijzen en centrale ligging maken het de ideale plek om met elkaar even het werk te laten voor wat het is!

Benieuwd geworden?

Wil jij meer weten over de verschillende mogelijkheden? Vul dan hier je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Liever even bellen of langskomen? Maak een afspraak door te bellen naar: 0334940550.