Maak kennis met: Hannah

Wie vaker bij ons komt zal ongetwijfeld een keer geholpen zijn door onze Hannah. Daarom leek het ons een leuk idee om iets meer te weten te komen over Hannah. En natuurlijk stellen we dan de belangrijke vragen, zoals wat haar lievelingsgerecht is bij Bavoort.

  • Naam: Hannah
  • Leeftijd: Bijna 17
  • Werkt bij Bavoort sinds: 12-12-2017
  • Functie: 1e lijn medewerkster bediening
  • Studeert: 6 VWO op het Corderius
  • Favoriete sluitdrankjes: Ice Tea

Zou je iets over jezelf kunnen vertelen Hannah?

Nou ik ben dus Hannah. Als ik niet op school ben kan je me vaak vinden op het hockeyveld. En als ik niet aan het werk ben, spreek ik af met vrienden. Daar tussen in moet ik leren voor school… Tevergeefs want op school gaat het ietsjes minder op dit moment. Maar dat komt goed. Denk ik.

Waarom heb je gekozen voor een (bij)baan in de Horeca?

Mijn broer Jelle heeft ook bij Bavoort gewerkt en hij heeft het altijd erg naar zijn zin gehad. Ik heb eerst even gewerkt als vakkenvuller bij de Appie… maar dat was het niet helemaal. Dus toen Jelle op kamers ging in Utrecht en er een plaats vrij kwam, heb ik hem bijna direct vervangen bij Bavoort. En ik ben blij met de keuze. Werken in de horeca is super gezellig, flexibel én je doet ten minste écht iets.. in plaats van de hele tijd doosjes op elkaar stappelen.

Wat vind jij het leukste van het werken bij Bavoort?

Bavoort heeft gewoon een super leuk en gezellig team en we doen met regelmaat iets leuks. En geen enkele dag is hetzelfde. Soms sta je niets te doen en 10 minuten later ren je de longen uit je lijf.

Heb je ook al échte horeca blunders gehad?

Jazeker; 3e werkdag, een grote groep in de tuinzaal en ik moest borden uithalen. Meneer draait zich ineens om. Flink wat bordjes zijn die avond regelrecht in de glasbak geëindigd. Ik kon wel door de grond zakken. Gelukkig was dat ook gelijk de laatste keer dat dat mij is overkomen.

Welke avond of middag bij Bavoort is jou het meeste bijgebleven?

De Moederdag brunch is het 1e wat bij me op komt. Ik liep lekker de hele dag met een theepot rond, thee bij te schenken bij alle tafels. Alle moeder waren super blij en het zag er allemaal gewoon super leuk én lekker uit. Dat gaf toen wel heel veel goede energie.

Oke, de laatste vraag; Wat is je favoriete gerecht bij Bavoort?

Eassy; carpaccio als voorgerecht, bavette als hoofdgerecht

Carpaccio Bavoort
Carpaccio Bavoort Leusden Amersfoort lekker eten

Dankje wel Hannah!

Wil jij ook bij ons aan de slag? Kijk snel naar onze vacatures en stuur ons een mail of bel op het nummer: 033 494 0550 en vraag naar Nino.

Op de hoogte blijven van al onze nieuwtjes? Volg ons op Facebook

Laat een reactie achter