29 dec
De Bavoortpas

De Bavoortpas

Lekker eten = punten sparen

In 2018 zijn wij gestart met onze eigen Bavoortpas. Bij iedere 10 euro die je besteedt ontvang je 1 punt. Met deze punten kan je kiezen voor bijvoorbeeld een fles Salentein Barrel Selection Malbec, Zuidam likeur, High tea of BBQ-schort. Maart dat is niet alles..

Bavoort acties

In 2019 is ons streven dat er iedere maand iets te doen is bij Bavoort. Elke maand staat er een andere thema centraal naast onze kaart. In Januari zijn dat bijvoorbeeld onze stoofpoten, in Augustus onze mosselen en in November onze wildgerechten.

Op die manier kan je er vanuit gaan dat wij altijd met de meest smaakvolle seizoen producten werken! Veel maanden hebben ook speciale avonden waar jij als Bavoortpashouder als 1e van weet en je als 1e voor kan aanmelden.

Zoals onze speciale wijnavond, wildavond, mosselkampioenschappen of aspergediner. Ook super leuk als personeelsuitje, familiefeest of groepsdiner!

Avond4daagse leusden bavoort

Avond4daagse Bavoort

Extra korting

Alsof dat nog niet genoeg is ontvang je ook met regelmaat extra korting op je rekening bij vertoon van je pas. En die korting ontvang je ook als je komt eten met een grote groep, familie of collega’s. Best wel interessant dus.. die Bavoortpas!

Dubbele dagen

Op facebook blijf je op de hoogte van onze dubbele dagen. Een aantal keer per jaar zijn er momenten waarop je niet 1, niet 2.. maar 3x zoveel punten ontvangt als normaal. Dat betekend dat je bij een diner voor twee al snel een fles Salentein mee naar huis neemt.

High tea Bavoort

High tea Bavoort

Bavoortpas aanvragen

Onze Bavoortpas kun je gemakkelijk aanvragen via deze link. Je kan de pas ook ophalen in het restaurant.

Meer info? Klik eens hier of bel ons ( 033 4940550 )