Bavoort

Wat is nou lekkerder dan de warmte binnen opzoeken met vrienden, collega’s of familie? Iedere zondag in februari kan je bij Bavoort genieten van onze heerlijke speciaal-bier-actie! Bij aankoop van twee speciaal bier krijg je van ons 4 Van Dobben bitterballen erbij! Zo is je zondag de perfecte afsluiter van het weekend.

Onze favorieten?

bieren bavoort

Bieren van Brouwerij ’t ij

 1. Brouwerij ’t IJ
  Dat zo iets lekkers uit ons landje komt, blijft toch bijzonder. Brouwerij ’t ij is de afgelopen jaren flink gegroeid. Het bier dat aanvankelijk in 1985 voor het eerst is gebrouwen in een kraakpand in hartje Amsterdam is nu zelfs over onze landsgrenzen te verkrijgen. Niet zo gek ook, want stuk voor stuk zijn het heerlijke biertjes. In ons assortiment vind je de Eiwit, Zatte, Natte, Columbus en IPA.
 2. La Chouffe Blond van de tap
  Een Chouffje is van veel personeelsleden het favoriete sluitdrankje. Het blonde Belgische biertje is een heerlijke dorstlesser en niet al te zwaar.

  Volle maat Leusden Bavoort

  Brouwerij de Volle Maat uit Leusden

 3. Bier uit Leusden – Volle Maat
  Tussen de weilanden op het erf van boerderij De Riet staat een kleine brouwerij. Hier kun je Jean, Fokko en Tom met regelmaat vinden. Waar ze met liefde en passie voor het bier, in eigen brouwketels, verrassende bieren tot leven brengen. Geniet bij ons van de gerenommeerde Tomahawk en Hoogblond!

Het wil nog weleens heel druk worden, een tafeltje reserveren is verstandig! Het kan zijn dat wij nieuwe gasten weigeren omdat we geen plek meer hebben.

Reserveren kan via; 033-4940550 of via deze link.

Tot zondag!