Sterre Leerling Bavoort Kok Leusden Amersfoort

Sterre is voor het 2e jaar op rij onze leerling in de keuken. En niet zomaar, want Sterre kan super goed koken! En niet alleen lekker, Sterre heeft ook oog voor de opmaak. Ja wij bij Bavoort mogen blij zijn met onze leerlingen. Daarom vertellen we je deze maand graag meer over Sterre!

Naam: Sterre
Leeftijd: 20
Werkt bij Bavoort sinds: 1 september 2017
Functie: Leerling kok 2e jaars
Studeert: Basis kok
Favoriete sluitdrankje: Warsteiner pilsener

Zou je jezelf eens voor kunnen stellen?

Hoi ik ben Sterre, ik hou van het bakken van cake enzo! Daarom ga ik bijna dagelijks, voordat ik ga werken, eerst naar de sportschool en 2 keer per week ga ik ook spinnen. Ik vind het ook super gezellig om een drankje te doen in de kroeg of bij vrienden. Ik kom dan ook liever met de fiets dan met de auto naar werk en je maakt me gelukkig met kaasstengels! Ieder jaar kijk ik vooral uit naar de winter, dan ga ik namelijk met het hele gezin skieeen

Waarom heb je gekozen voor een baan in de Horeca?

Ik vind koken super leuk, maar thuis koken is duur en lastiger dan in een grote keuken. En.. ik hou van het maken van zoete gerechten. Daarnaast lijkt het me verschrikkelijk saai om op een kantoor te werken de hele dag.

Wat vind jij het leukste van het werken bij Bavoort?

De collega’s, eten onder werktijd, de oneindige voorraad boterkoek & de desserts die ik iedere dag mag maken.

Wat is je grootste keuken blunder?

Ik snij mezelf nogal eens in mijn eigen vingers.. dat is niet handig. Laatst heeft de baas; Nino, mij zelfs naar de spoedeisende hulp moeten brengen.. eenmaal daar bleek het toch mee te vallen.. en konden we direct weer gaan.. oeps.

Leerling Bavoort Sterre Amersfoort Leusden

Sterre

Welke avond of middag bij Bavoort is jou het meeste bijgebleven?

De personeelsfeesten blijven altijd wel lang bij.. natuurlijk omdat iedereen nét iets te veel drinkt. Maar onlangs de zondag waarop ik samen met Mike in de keuken moest werken en er om 17:00 nog steeds lunchbonnen binnen bleven komen nadat we ruim 65 gasten met ze tweeën hebben meegegeven, vergeet ik ook niet snel.

Oke de laatste vraag: Wat is je favoriete gerecht bij Bavoort?

Ik vind onze Zeebaars met kruiden rissotto, die we ook vaak voor groepen serveren écht super lekker. Maar stiekem wel met een beetje.. appelmoes.

Dankjewel Sterre!

Wil jij ook bij ons aan de slag? Stuur nu een mail of bel ons op het nummer: 033 494 0550 en vraag naar Nino.
Op de hoogte blijven van al onze nieuwtjes? Volg ons op Facebook