Maak kennis met; Ryan

Toen de zaak over werd genomen (2016) heeft niet veel later Ryan zich toegevoegd bij het team. En daar zijn we nog altijd super blij mee. Ryan is de jongste 1e lijn medewerker bediening die wij ooit aan hebben genomen. Gelukkig maar! Want Ryan heeft oog voor gastheerschap, na zijn middelbare school heeft hij zich dan ook direct aangemeld bij leerhotel ’t Klooster en is hij bij ons in de leer gegaan.
  • Naam: Ryan
  • Werkt bij Bavoort sinds: 1-2-2017
  • Functie: 1e lijn medewerker bediening
  • Studeert: Gastheerschap op leerhotel ’t Klooster
  • Favoriete sluitdrankjes: Warsteiner pilsje

Zou je iets over jezelf kunnen vertellen Ryan?

Ik ben Ryan en kom uit Woudenberg. Als ik niet aan het werk ben, vind ik het leuk om te gaan lunchen met vrienden of ben ik druk met school. Ook ga ik graag met vrienden naar een festival of feestje in het weekend.

Waarom heb je gekozen voor een (bij)baan in de Horeca?

Nou, het begon eigenlijk omdat ik een stage ‘moest’ kiezen vanuit school. Ik heb toen Bavoort opgebeld en een paar dagen later langs gekomen. En vanaf dat moment ben ik blijven plakken. Het omgaan met gasten vind ik gewoon heel leuk en je hebt veel meer vrijheid dan wanneer je in een supermarkt ofzo staat.

Wat vind jij het leukste van het werken bij Bavoort?

Het team is gewoon leuk en dat werkt ook fijn. De gasten en het klantcontact met de gasten is ook leuk. Daarnaast sta je gewoon nooit stil en dat vind ik persoonlijk heel fijn. De uren vliegen vaak voorbij.

Heb je ook al échte horeca blunders gehad?

Daar hoef ik niet lang over na te denken. Een dienblad vol met wijn.. 12 glazen om precies te zijn, heb ik laten vallen over een dame heen. Natuurlijk had ze ook nog een wit bloesje aan. Gelukkig zijn dat ook de enige glazen die ik sinds ik hier werk heb laten vallen.

Welke avond of middag bij Bavoort is jou het meeste bijgebleven?

Ik vind de speciale dagen zoals Kerst, Pasen, Moederdag etc. altijd het leukst. Alles is dan super strak gepland, druk en iedereen doet zijn best om het de gast naar zijn/haar zin te maken. Dat vind ik mooi. En na afloop smaakt het pilsje altijd nog beter op dit soort dagen!

Oke, de laatste vraag; Wat is je favoriete gerecht bij Bavoort?

De Rouleau van zalm die op dit moment op de kaart staat als voorgerecht. Als hoofdgerecht onze Tournedos.

Dankje wel Ryan!

Wil jij ook bij ons aan de slag? Kijk snel naar onze vacatures en stuur ons een mail of bel op het nummer: 033 494 0550 en vraag naar Nino of Erik. Op de hoogte blijven van al onze nieuwtjes? Volg ons op Facebook

Laat een reactie achter