Welkom bij Bavoort!

Al mijn hele leven zit er horeca in mijn bloed. Mijn vader heeft meerdere restaurants gehad en was ook de vorige eigenaar van Bavoort. Mijn neven werken in verschillende keukens, waaronder in die van mijn oom en tante, en mijn nicht leidt de nieuwste horecatalenten op in hotelschool ’t Klooster. Niet zo gek dus dat na mijn studie Bedrijfskunde, alles toch weer begon te kriebelen en dat ik toch snel weer meehielp in het restaurant.

In 2008 is het restaurant compleet verbouwd en bijna direct daarna sloeg de recessie in. Het restaurant heeft het moeilijk gehad maar is blijven bestaan terwijl veel restaurants hun deuren sloten. In 2016 werd duidelijk dat er écht dingen anders moesten.

Toen is de stap gemaakt om het roer om te gooien en het anders te gaan aanpakken. Na véél denken, uitwerken, plannen, praten en uitproberen kon ik het restaurant in mei 2016 een nieuwe richting in duwen.

Een compleet nieuwe keukenbrigade, service-gericht personeel, een nieuwe filosofie, formule en héél véél hard werken hebben ons gebracht tot waar wij nu staan.

SONY DSC

De Bavoort

Al ons eten wordt met veel liefde, aandacht en de beste producten gemaakt. Onze medewerkers zijn service-gericht en hebben als missie om ervoor te zorgen dat onze gasten graag nog een keer terugkomen. Onze prijskwaliteit is heel eerlijk, wat je helemaal terug ziet in ons driegangenmenu Bavoort; Een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht naar keuze voor één vast bedrag. Of in ons Bavoortje; een kopje soep, twee broodjes naar keuze en een warm lunchgerechtje voor één vaste prijs.

Dit alles is de sleutel tot het succes van nu. In combinatie met onze leuke evenementen, locatie en al de groepsmogelijkheden is Bavoort een unieke plek.

Daarnaast zijn we continu aan het investeren in het restaurant, onze medewerkers en onze leveranciers.

Onze keuken

Dion Gerrits zwaait de scepter bij ons in de keuken. En hij was duidelijk vanaf dag één; ‘Van troep kun je niets lekkers maken’. Daarom koken wij  met verse (Hollandse) producten, die veelal seizoensgebonden zijn. We houden nauw contact met onze leveranciers en kijken continu naar verbeteringen in het menu, recepten en producten.

Wees welkom

Wij nodigen je graag uit om eens langs te komen bij Bavoort, ons restaurant in Leusden. Proef al onze lekkere gerechten. Of kom een goed glas wijn, lekker biertje of heerlijke kop koffie drinken op één van onze terrassen. Wees welkom!

Nino Donkervoort

P.S. wil je meer weten over Bavoort? Volg ons dan op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!

Chef kok Bavoort