Dineren

Gezellige sfeer, lekker eten & fijne service

Onze koks en kelners doen er alles aan om jullie een fijne avond te bieden. Bavoort kenmerkt zich door lekker eten, een gezellige sfeer en fijne service. Wij richten ons op de Bourgondiër. We serveren wat je van ons verwacht en schenken daar graag een goed glas bier, wijn, cocktail of fris naast. Onze koks kunnen prima rekening houden met allergieën of dieetwensen, aangezien wij bijna alles vers zelf maken. Onze uitgebreide kaart maakt ons een graag bezocht restaurant voor zowel zakelijke diners als met het gezin, romantisch diner of met een groep. Elke gast vertrekt met een volle buik.

Biefstuk onbeperkt Bavoort Diner Leusden Amersfoort

Dineren met groepen

Bavoort is een gastvrije plek voor groepen. Onze ruime indeling, grote terrassen, aparte ruimtes, gratis parkeerplaats, gratis WIFI, centrale ligging én fijne prijs/kwaliteit maken van ons een prima locatie voor een groepsdiner.

We willen alleen iets drinken...

Ook voor een kop koffie, wijntje, borrel of biertje ben je van harte welkom bij ons. Je kan altijd lekker plaats nemen en bent niet verplicht om ook iets te eten te bestellen. Al doen we ons uiterste best om je te verleiden tot onze borrelhappen, friandises of Dudok gebak.

We hebben trouwens een leuke wijnkaart, uitgebreide whiskytoelichtingen en verschillende cocktails, huisgemaakte limonades, speciale koffies, verse sappen en smoothies en verschillende alcoholvrije alternatieven.

Wijnmaand Bavoort

Nodig om te reserveren?

Bavoort is populair in de avonden, maar gelukkig hebben wij meestal wel een tafeltje beschikbaar. Maar…

Met name in de weekenden, dinsdagavond en bij reserveringen van 8 of meer gasten is het verstandig van te voren te reserveren. Helaas komt het geregeld voor dat wij in deze gevallen niets anders kunnen dan u te vragen een andere keer terug te komen.

Lees meer

Kan het op rekening?

We zijn een fijne ontmoetingsplek voor veel zakelijke gasten. Onze centrale ligging en gratis parkeermogelijkheden, zorgen ervoor dat wij voor veel bedrijven een vaste lunchspot zijn. Met sommige vaste gasten maken we daarom betaalafspraken en kunnen we de nota naderhand opsturen.

Ook voor eenmalige lunchafspraken kunnen we de nota achteraf toesturen, echter..

Hanteren wij hiervoor een minimale besteding van €150,- & factureren wij enkel aan bij de Kamer van koophandel ingeschreven organisaties. Rekeningen die lager uitvallen en waarvoor wij toch de rekening dienen op te sturen hanteren wij administratiekosten van €9,-. De betalingstermijn is uiterlijk 30 dagen na het restaurantbezoek. Hierna brengen wij opnieuw €9,- administratiekosten in rekening. Mocht de betaling langer dan 60 dagen uitblijven, neemt onze incassopartner Intrum Justitia de afhandeling van de openstaande nota van ons over.

Lees meer

Goed om te weten!

Bavoort is een fijne plek voor veel verschillende gasten. Van vriendinnen die komen High tea’en, zakelijke meetings, familie reünies, verjaardagen, bedrijfsborrels, boeklanceringen, bruiloften en condoleances, we bieden verschillende mogelijkheden die passen bij jouw bezoek.

Je kan bij ons gratis parkeren, we hebben gratis WIFI, zijn compleet rolstoelvriendelijk en hebben een invalidetoilet, beschikken over een kinderhoek, honden zijn toegestaan overdag (mits ze niet blaffen), hebben een fietspomp en bandenplakset, zijn ANWB+ lid, hebben een bushalte voor de deur, kunnen altijd rekening houden met allergieën en dieetwensen.

Lees meer