De tijd vliegt als het gezellig is

Chef Dion regelt alles in de keuken, maar aan de voorkant zwaaien Suus en Erik de scepter. Samen kiezen zij de lekkerste wijnen uit, maken de mooiste cocktails, bijzondere frissen en digestieven & overdag de lekkerste smoothies en sappen.


Bavoort is ideaal om lekker te borrelen. Op één van onze terassen, lekker bij de haard of intiemer in onze nisjes. Hieronder vind je de lekkerste borrelhappen en dranken.

Hopelijk zien we je snel

Bedrijfsleider Erik & Floormanager Suus, namens team Bavoort

 

Happy Hour All Weekend

Onze barmannen (en vrouw) mixen de lekkerste cocktails; Pina Colada’s, Daiquiri’s, G&T’s en zelfs Mocktails (alcohol vrij) zijn ons niet onbekend. Je vindt ze in onze drankkaart. En iedere vrijdag, zaterdag en zondag hebben wij tot 20:00 Happy Hour bij Bavoort. Alle cocktails 3 voor de prijs van 2.

VRIJMIBO

Elke vrijdag van 15:00 tot 19:00 één fles huiswijn + één van onze borrelplanken voor maar €25,-. Kom lekker genieten op het terras, bij de haard, aan de bar of in onze nisjes.

Duveltje delen

Een duveltje delen, lekker hoor! Een ijskoud flesje Duvel 0,75CL + 8 bitter- of bieterballen voor €15,-. Smaken altijd extra lekker op zondag na een boswandeling, fietstocht of hardloopsessie.