Eten is het lekkerst in goed gezelschap

Bavoort is veelzijdig, ambitieus en bovenal.. échte lekkerbekken werken er! Chef Dion weet wat lekker eten is en samen met de witte brigade maakt hij heerlijke gerechten tijdens de (snelle) lunch, voor bij de borrel of tijdens  het diner. Daarnaast is ons restaurant ruim opgezet, waardoor niemand jouw laatste roddels, het bedrijfsgeheim of jij het gesmak van de buurman krijgt te horen.

Voor groepen vanaf 12 pakken we helemaal groots uit, Door de verschillende ruimtes en centrale locatie zijn wij een geweldige plek voor bedrijfsuitjes, bruiloften, vrijgezellenfeesten, verjaardagen, jubilea, vrijdagmiddagborrel, tuinclubs, familiefeesten of vergaderingen.

We ontvangen je graag in ons restaurant.

Chef Dion, namens team Bavoort

SONY DSC
Salade Bavoort4
Charcuterie
Biefstuk met saus@0,75x 8mb

Vorige
Volgende

Clubsandwich Bavoort Leusden Amersfoort Zakelijk groepen


Bekijk de lunchkaart

Biefstuk onbeperkt Bavoort Diner Leusden Amersfoort

Bekijk de dinerkaart

High tea Bavoort

Bekijk onze High teaMet groepen

Pensionade korting

Familiekorting – Iedere donderdag

NIET GEDURENDE de richtlijnen van het RIVM. Tot in ieder geval 1 september is de actie niet geldig.

Familie kies je niet, maar gelukkig heb je ze.. meestal. Soms is het bloed, soms zijn het de jaren en de vele verhalen. Hoe dan ook; eten smaakt het lekkerst als je het kunt delen met de mensen die het dichtst bij je staan, je familie. Iedere donderdag geven wij 20% korting op al de gehele rekening als je met ten minste twee generaties aan tafel zit. Wees eens lief, neem je ouders of kinderen eens mee uit.

Biefstukken = Bavoort

NIET GEDURENDE de richtlijnen van het RIVM. Tot in ieder geval 1 september is de actie niet geldig.

Al sinds het bestaan serveren wij biefstukken. In samenwerking met familieslagerij Perrier uit Almere, kiezen wij de lekkerste stukjes uit voor ons restaurant. En op dinsdag kun je hier extra van genieten. Dan serveren wij de biefstukken namelijk onbeperkt voor maar €19 per persoon (inclusief garnituren). Word jij de nieuwe legende bij Bavoort?

onbeperkt biefstukken bavoort