Met Familie & Vrienden

Vieren met elkaar

Met familie & vrienden breek je brood en dat kan heel goed bij Bavoort. Bescheiden of groots, overdag of in de avond, wij kunnen iets bieden dat perfect past bij de gelegenheid! Vanaf 15 gasten maken we al arrangementen op maat. Een uitgebreid buffet met speechmomenten om opa en oma te bedanken, een heerlijke lunch met tussendoor een wandeling door Den Treek met de familie of een walking diner met heerlijke hapjes en drankjes met vrienden en familie. Terugkijkend op een mooie herinnering.

Hartelijk & hoffelijk.

Gezelschappen tot 14

Voor gezelschappen tot 14 personen zijn de mogelijkheden net iets beperkter dan bij grotere gezelschappen. Maar niet getreurd, we hebben nagedacht over hoe we ook voor ‘Kleinere’ gezelschappen een fantastische middag of avond verzorgen.

Helaas is het simpelweg vaak niet rendabel voor ons om arrangementen compleet aan te passen voor gezelschappen kleiner dan 15. Natuurlijk willen we best mee denken, maar speciale menu’s, het afhuren van onze Ierse pub of tuinzaal is helaas écht pas mogelijk vanaf 15 gasten.

Jubileum

Bavoort is een prachtige plek om met familie & vrienden het leven te vieren. Chef Dion heeft heerlijke buffetten, diners en BBQ-arrangementen samengesteld om een passende invulling te geven aan een geweldige middag of avond. In onze brochure vind je alles omtrent deze mogelijkheden.

De mogelijkheden in de brochure zijn niet de enige optie, in een persoonlijk gesprek bekijken we de verschillende wensen en kunnen we altijd aanpassingen maken binnen de arrangementen. Op basis van dit gesprek sturen we vrijblijvend een offerte met daarin de prijzen, gerechten, het tijdspad en overige punten. Het is pas definitief op het moment dat wij een akkoord hebben op een offerte.

Verjaardagen & borrels

Jarig of iets te vieren? Onze tuinzaal, met daar aangrenzend onze Ierse pub en achterterras zijn een heerlijke plek om met elkaar het glas te heffen. Onze drankarrangementen zorgen voor een zorgeloze middag of avond en zijn zelfs te combineren met onbeperkte borrelgarnituren, zodat er nergens meer over nagedacht hoeft te worden. Liever iets uitgebreider? Wat dacht je van onze Walking diners, een geweldige avond met fantastisch eten, ongetwijfeld een herinnering waard om te onthouden. Lees de verschillende mogelijkheden in onze brochure of vraag meer informatie aan.

Lunchen & High tea

Met elkaar de middag doorbrengen onder het genot van een heerlijke lunch of High tea, vaak ideaal voor families en vrienden in de weekenden. Leuk om te combineren met andere activiteiten of een wandeling door het bos met één van onze wandelroutes. Afhankelijk van de groep is een (lunch)buffet, uitgeserveerde lunch of High tea een goede toevoeging.

Je vindt alle mogelijkheden uitgebreidt toegelicht in de brochure. Hier staan ook de opties om bijvoorbeeld te starten met een heerlijke punt Dudok gebak en koffie of misschien wel iets sprankelenders zoals een glas Cava!

BBQ & vrienden

Een BBQ is een leuke manier om met elkaar van lekker eten te genieten onder het genot van een lekker drankje en goed gezelschap. Helaas is onze BBQ in de koudere maanden een minder succes, maar ons Shared diner waarbij wij allemaal verschillende gerechtjes op tafel serveren om met elkaar te delen of onze kroegenmaaltijd waar wij in onze Ierse pub een echte mannenmaal uitserveren is een goed alternatief. Leuk voor vriendengroepen of familie reünies.

Aangepast programma

Wij kunnen prima rekening houden met een activiteit voor, tijdens of nadat jullie bij ons zijn geweest. We denken graag mee in hoe we een onvergetelijk feest weten te creëren voor al je collega’s; dieetwensen, muziek, quizzen, (boek)presentaties, goochelaars, musici, spelletjes etc. We zijn dan ook een veel bezochte plek voor PON’s automobielhandel, GreenHillsSoftware, BluetechEngineering, InterGamma en Twynstra & Gudde.

Lees meer

Ik wil een offerte/optie

Liever nog niets definitief of misschien is het nog even puzzelen met de datum en/of budget? Dat snappen wij en het is dan ook geen probleem om eerst een optie op één of op meerdere data te plaatsen. Maar mocht een andere partij geïnteresseerd zijn in dezelfde ruimte op dezelfde datum en dezelfde tijd, nemen wij contact met je op. Binnen drie dagen zal een keuze dienen te worden gemaakt, mocht dit uitblijven of kiest u ervoor toch af te wijken van deze datum, dan bieden wij de andere partij de mogelijkheid gebruik te maken van ons restaurant.
Liever eerst een offerte? Bij gezelschappen vanaf 15 of meer stemmen wij het graag persoonlijk met u af. Dat kan via mail, een telefoongesprek of hier op locatie. Op basis van uw wensen én onze ervaring stellen wij vrijblijvend een offerte voor u samen waarin wij een indicatie van de prijs, tijdspad, menu, inrichting, (betaal)afspraken, bijzonderheden en onze voorwaarden in verwerken. De ruimte en datum wordt in de tussentijd in optie gezet. Pas als de offerte door u is bevestigd kunnen wij de ruimte en boeking definitief voor u maken.

Klik hier om een optie/offerte aan te vragen.

Lees meer

Goed om te weten

Bavoort is een fijne plek voor veel verschillende gasten. Van vriendinnen die komen High tea’en, zakelijke meetings, familie reünies, verjaardagen, bedrijfsborrels, boeklanceringen, bruiloften en condoleances, we bieden verschillende mogelijkheden die passen bij jouw bezoek. Je kan bij ons gratis parkeren, we hebben gratis WIFI, zijn compleet rolstoelvriendelijk en hebben een invalidetoilet, een bushalte voor de deur, kunnen altijd rekening houden met allergieën en dieetwensen, zakelijke gasten kunnen vanaf 10 personen gratis gebruik maken van onze beamer, beamerscherm, microfoon, speaker en flipover.

Lees meer