High tea

Lekker de hele middag

Onze High tea is fantastisch om met elkaar van te genieten! Vanaf 2 personen én op reservering, serveren wij deze heerlijke etagères op tafel. Lekkere zoete en hartige hapjes om met elkaar van te genieten. Helemaal lekker met onze verschillende theesoorten van TikTak, waar je onbeperkt van kunt genieten. De High tea is traditioneel vanaf 14:00 tot 16:00, maar wij nemen het niet zo nauw met genieten, dat kan bij ons al vanaf 12:00. De high tea duurt wel uiterlijk 2,5 uur en vanaf 16:30 hebben wij onze tafels weer nodig voor ons diner.

High tea Bavoort

Kan de High tea ook met wijn?

Liever een wijntje bij de High tea? Natuurlijk kan dat, maar dan is het zonde om voor de thee te betalen.

Wij schenken verschillende open wijnen in ons restaurant, die ook prima gaan bij onze high tea. Mocht je de voorkeur hebben om geen gebruik te maken van de thee, dan brengen we €2,50 in mindering en rekenen we gewoon de glasprijs!

Diëten/allergieën

Onze koks weten precies wat overal inzit, ook bij onze High tea. We maken veel zelf, dat vinden wij lekkerder! Daardoor kunnen we ook vaak prima rekening houden met dieetwensen of allergieën.

Wel is het voor ons niet haalbaar om onze High Tea compleet lactose en/of gluten vrij te serveren, het is simpelweg té kostbaar om dit voor 1-2 gasten in huis te halen.

High tea cadeau

Op zoek naar een leuk cadeau om te geven? Je kan onze High tea ook aan iemand cadeau doen, wij bieden verschillende cadeaubonnen aan, waaronder een High tea voor 1 of 2 personen. Deze voucher wordt digitaal verstuurd en kan bij het reserveren worden verzilverd. Leuk voor moeders, oma, die ene vriendin/vriend, je collega of je meisje.