Mogelijkheden voor groepen van 8 t/m 14 gasten

Het moet gewoon goed zijn

Lekker met collega’s, familie of vrienden genieten van goed diner of heerlijke lunch, dat kan bij Bavoort. Groepen tot 14 kunnen gewoon uit de kaart kiezen, maar we hebben ook heerlijke arrangementen samengesteld om de middag en/of avond onvergetelijk te maken!

Lunch Bavoortje

Luxe broodjes, croquetjes een ambachtelijke soep

Ons Bavoortje

Overdag met elkaar lekker lunchen, dat kan bij ons. Ons Bavoortje is een leuke en gezellige manier om met elkaar te genieten van een goede lunch met heerlijke broodjes, een soepje en verschillende mini croquetjes. We serveren verschillende belegde mini broodjes op tafel (ongeveer 2,5 per persoon), een kopje soep (net wat het seizoen te bieden heeft) en onze heerlijke mini croquetjes (Rundvlees, groenteragout en gamba) om met elkaar te delen. De broodjes zijn belegd met verschillende vleeswaren, kazen en vegetarische toppings. Dan zit er voor iedereen wat tussen! Het Bavoortje brengen wij in rekening voor €14,50 per persoon en is exclusief consumpties. Je kan hier reserveren.

De hele middag lekker kletsen

High tea

Onze High tea is fantastisch om met elkaar van te genieten! Vanaf 2 personen én op reservering, serveren wij deze heerlijke etagères op tafel. Lekkere zoete en hartige hapjes om met elkaar van te genieten. Helemaal lekker met onze verschillende theesoorten van TikTak, waar je onbeperkt van kunt genieten. De High tea is traditioneel vanaf 14:00 tot 16:00, maar wij nemen het niet zo nauw met genieten, dat kan bij ons al vanaf 12:00. De high tea duurt wel uiterlijk 2,5 uur en vanaf 16:30 hebben wij onze tafels weer nodig voor ons diner. Reserveer gemakkelijk via deze link.

High tea Bavoort

2 of 3 gangen (lunch)menu

Zowel tijdens de lunch als het diner serveren wij een fantastisch 2 of 3 gangen keuze menu. Er is altijd de keuze tussen een vlees-, vis- of vegetarisch gerecht én tevens kunnen we, indien van te voren gemeld, rekening houden met diëten/allergieën of alternatieven gerechten. Het menu wordt netjes uitgeserveerd aan tafel en de hoofdgerechten zijn inclusief verschillende garnituren. Tevens starten we met ons heerlijke breekbrood en boter. In samenspraak kunnen we het menu altijd naar wens aanpassen. Ons 2 gangen keuzemenu wordt in rekening gebracht voor €27,- per persoon en ons               3 gangen keuzemenu voor €32,- per persoon, beide menu’s zijn exclusief consumpties. Klik hier om te reserveren. Het 2 gangen menu reserveer je gemakkelijk via deze link & het 3 gangen keuze menu kan je hier makkelijk boeken!

Het beste van de chef om met elkaar te delen

Bavoortmenu

Je gasten écht iets bijzonders bieden, dat kan bij Bavoort. Natuurlijk doen we altijd ons best, maar als we Chef Dion in alle vrijheid laten koken, is het lastig om niet te gaan watertanden. Wie voor het Bavoortmenu kiest krijgt het beste wat de chef te bieden heeft op tafel. We serveren in 3 gangen, verschillende voorgerechten en hoofdgerechten op tafel. Natuurlijk sluiten we af met een heerlijk dessert. De gerechten kunnen met elkaar gedeeld worden en er is altijd een selectie van verschillende vis-, vlees- en vegatarische gerechten zodat er voor iedere tafelgenoot genoeg lekkers tussen zit. We houden rekening met eetwensen, maar het is wel belangrijk dat dit van te voren duidelijk word door gegeven. Hiernaast hebben wij een voorbeeld menu toegevoegd, let wel; dit menu is écht afhankelijk van het seizoen én de chef. We blijven wel weg van orgaanvlees en schaal- en schelpdieren. Het Bavoortmenu word in rekening gebracht voor €35,- per persoon. Het menu is exclusief consumpties, bijpassende wijnen zijn mogelijk. Het arrangement kan via deze link worden geboekt tot 14 personen,

Gewoon uit de kaart?

Liever dat de keuze reuze is? Dan kun je ook gewoon uit de kaart bestellen(tot 14 personen). In dat geval hebben wij echter geen zicht op wat je kunt verwachten qua kosten. Wanneer iedereen mag bestellen wat hij of zij wilt, zien wij dat dit héél erg kan verschillen per gezelschap.

Lees meer

Kan het menu anders?

Samen met chef Dion hebben wij ons best gedaan om voor ieder arrangement een smaakvol en divers menu samen te stellen. Maar natuurlijk kan het soms zo zijn dat de voorkeur toch gaat naar een ander gerecht of aanpassing. Het makkelijkst is om even contact met ons op te nemen via ons contactformulier, dan sturen we je een aangepast menu toe, via de mail.

Lees meer

Diëten/allergieën

Onze koks weten precies wat overal inzit. We maken veel zelf, dat vinden wij lekkerder! Daardoor kunnen we ook vaak prima rekening houden met dieetwensen of allergieën. Wel is het voor ons niet haalbaar om op de middag of avond zelf rekening te houden met een glutenvrij, lactosevrij, suikerarm, zoutloos of specifiek dieet (Zoals een FOPMAP dieet) zonder dat wij hier minimaal drie dagen van te voren van op de hoogte waren. Vermeld het daarom altijd bij uw reservering!

Lees meer