Lunchen

Waar heb jij trek in?

Lunchen kan op allerlei manieren bij Bavoort; snel, uitgebreid, simpel, warm of iets kleins. Wij hebben een  2 gangen lunchmenu, verschillende lekkere broodjes, salades, soepen, specialiteiten én natuurlijk ons Bavoortje. We werken met zoveel mogelijk verse producten en onze keukenbrigade weet precies wat overal in zit. Je kan in ons restaurant ook altijd vragen naar de allergenenkaart of vragen hoe we rekening kunnen houden met je dieet of eetwensen.

Lunch Bavoortje

Lunchen met groepen

Bavoort is een gastvrije plek voor groepen. Onze ruime indeling, grote terrassen, aparte ruimtes, gratis parkeerplaats, gratis WIFI, centrale ligging én fijne prijs/kwaliteit maken van ons een prima locatie voor een groepslunch.

Onze High Tea

Onze High tea is fantastisch om met elkaar van te genieten! Vanaf 2 personen én op reservering, serveren wij deze heerlijke etagères op tafel. Lekkere zoete en hartige hapjes om met elkaar van te genieten.

High tea Bavoort
Wijnmaand Bavoort

We willen alleen iets drinken...

Ook voor een kop koffie, wijntje, borrel of biertje ben je van harte welkom bij ons. Je kunt altijd lekker plaats nemen en bent niet verplicht om ook iets te eten te bestellen. Al doen we ons uiterste best om je te verleiden tot onze borrelhappen, friandises of Dudok gebak.

We hebben trouwens een leuke wijnkaart, uitgebreide whiskytoelichtingen en verschillende cocktails, huisgemaakte limonades, speciale koffies, verse sappen en smoothies en verschillende alcoholvrije alternatieven.

Nodig om te reserveren?

Bavoort is populair overdag, maar gelukkig hebben wij meestal wel een tafeltje beschikbaar. Maar…
Met name op zondagmiddag en bij reserveringen van 8 of meer gasten is het verstandig van te voren te reserveren. Helaas komt het geregeld voor dat wij in deze gevallen niets anders kunnen dan u te vragen een andere keer terug te komen als u niet gereserveerd heeft.

Je kunt gemakkelijk online reserveren, maar je mag ons natuurlijk ook altijd even bellen op het nummer: 033-4940550.

Hopelijk tot snel!

Lees meer

Kan het op rekening?

We zijn een fijne ontmoetingsplek voor veel zakelijke gasten. Onze centrale ligging en gratis parkeermogelijkheden, zorgen ervoor dat wij voor veel bedrijven een vaste lunchspot zijn. Met sommige vaste gasten maken we daarom betaalafspraken en kunnen we de nota naderhand opsturen.

Ook voor eenmalige lunchafspraken kunnen we de nota achteraf toesturen, echter..

Hanteren wij hiervoor een minimale besteding van €150,- & factureren wij enkel aan bij de Kamer van Koophandel ingeschreven organisaties. Rekeningen die lager uitvallen en waarvoor wij toch de rekening dienen op te sturen hanteren wij administratiekosten van €9,-. De betalingstermijn is uiterlijk 30 dagen na het restaurantbezoek. Hierna brengen wij opnieuw €9,- administratiekosten in rekening. Mocht de betaling langer dan 60 dagen uitblijven, neemt onze incassopartner Intrum Justitia de afhandeling van de openstaande nota van ons over.

Lees meer

Goed om te weten!

Bavoort is een fijne plek voor veel verschillende gasten. Van vriendinnen die komen High tea’en, zakelijke meetings, familie reünies, verjaardagen, bedrijfsborrels, boeklanceringen, bruiloften en condoleances, we bieden verschillende mogelijkheden die passen bij jouw bezoek.

Je kan bij ons gratis parkeren, we hebben gratis WIFI, zijn compleet rolstoelvriendelijk en hebben een invalidetoilet, beschikken over een kinderhoek, honden zijn toegestaan overdag (mits ze niet blaffen), hebben een fietspomp en bandenplakset, zijn ANWB+ lid, hebben een bushalte voor de deur, kunnen altijd rekening houden met allergieën en dieetwensen.

Lees meer