Een fijne plek voor ieder gezelschap
Lunchen bij Bavoort
Lunchen
Dinsdag en zondag kan je van 11.00 uur tot 16.00 uur genieten van onze lunch.
Woensdag tot en met zaterdag serveren wij onze lunch tot 15.00 uur
in verband met ons diner.

Kindermenu
Voor onze jongste gasten hebben wij een Japanse bentobox gevuld met verschillende snacks, frieten, frisse sla en appelmoes €15. Een kinderijsje is ook altijd mogelijk €5.
–

High Tea €27,50 per persoon
De High Tea bestaat uit:
Seizoenssoep | Sandwich carpaccio | Sandwich Vissalade | Roggebrood met brie, pecan-noot en honing | Huisgemaakte scone | Ongezoete room | Jam | Seizoensgebak van Versbakkerij Leusden| Beignet | Spekkoek | Chocolademousse
Inbegrepen:
Onbeperkt thee (max. 2 uur)
Alleen per reservering
Iedere dag tussen 12.00 en 15.00 uur
Omdat we zeker willen zijn dat je écht voor onze High Tea reserveert vragen we je om €5,- per persoon aan te betalen. Dit verrekenen we met de bon.
Voor groepen vanaf 6 personen graag reserveren via de telefoon of contactformulier.
Bavoort lunch klassiekers
-
Bavoort Beef Burger 18
Gegrilde runderburger, hamburgersaus, spek, tomaat, sla, cheddar en friet
-
Kippendijen saté 20
3 stokjes kippendijen saté (300 gr), kroepoek, pindasaus, koolsla en friet
-
Club Sandwich 17
Kippendijen, gebakken ei, spek, tomaat, kaas, sla, truffel-mayonaise en naturel chips
-
Tournedos friet 29
180 gr tournedos van ' Van de Klashorst' met pepersaus, frieten en sla
-
Rundercarpaccio en friet 16
Met Parmezaanse kaas, rucola, truffel-mayonaise, pesto en pitten

Bavoortje
Onze variant op het 12 uurtje
-
Bavoortje Vis 16
Broodsnede met tonijnsalade, broodsnede met oesterzwam kroket, kopje champignon roomsoep en een fris slaatje
-
Bavoortje Vlees 16
Broodsnede met carpaccio, broodsnede met runder kroket, kopje champignon roomsoep en een fris slaatje
-
Bavoortje Vegetarisch 16
Broodsnede met Leusdense eiersalade, broodsnede met oesterzwam kroket, kopje champignon roomsoep en een fris slaatje

Brood
Versbakkerij Leusden bakt speciaal voor ons bruin brood naar ons eigen recept.
Super lekker, daarom serveren wij alleen bruin brood
-
Tonijn salade 14
Tonijnsalade met kappertjes, ui, mayonaise en sla
-
Leusdense eiersalade 13
Romige eiersalade gemaakt met eieren van boerderij tussen de Hagen, tomaat, komkommer en bieslook
-
Runder carpaccio 14
Truffeldressing, Parmezaanse kaas, pesto, rucola en pitten
-
Runder kroketten 12
2 van Dobben kroketten, fris slaatje en mosterd
-
Oesterzwam kroketten 12
2 van oesterzwam kroketten, fris slaatje en mosterd
-
Warme brie uit de oven 14
Met gebakken paddenstoelen, honing en truffeldressing
Salades
-
Salade Bavoort 17
Gerookte zalm, gamba-spies, gebakken vis en kappertjes
-
Salade Geitenkaas 16
Warme geitenkaas, vlijgenchutney, pecan-noten en honing-mosterd
-
Mandje boerenbruin 4
2 snedes boerenbruin brood met boter
Soep
-
Tomatensoep 7
Ambachtelijke tomatensoep en een snee boerenbruin brood
-
Aspergesoep 9
Ambachtelijke gebonden aspergesoep en een snee boerenbruin brood