Dinsdag: Onbeperkt Biefstukken

Iedere dinsdag kan je bij ons komen genieten van onbeperkt Kogelbiefstukken voor 19,- per persoon

Behoor jij tot de legendes van Bavoort?

 

 

 

Het Bistromenu

Kies lekker los uit de kaart of kies voor ons Bistromenu! Twee of drie heerlijke gangen voor heel vriendelijk prijsje!

Extra lekker: Op dinsdag onbeperkt genieten van onze malse Kogelbiefstukken, woensdag kunnen de kids een gratis kindermenu krijgen (max. 1 kind per volwassene) en op donderdag onze pensionada korting; 20% op de gehele rekening op vertoon van je opa/oma en/of vader/moeder.

Tot snel!

Wist je dat?

Ons vlees voornamelijk afkomstig is van de Zeboe koe? Deze koe uit Uruguay en Brazilië lopen daar op ‘pampa’s’.
Ze worden niet bijgevoerd, op hier en daar wat zout voor de mineralen na.
Gemiddeld hebben de Zeboes een hectare weide grond per Zeboe ter beschikking.

Dit zorgt ervoor dat wij een (h)eerlijk stuk rundvlees kunnen serveren, dat vrij heeft kunnen grazen.
En dat proef je!

Kindermenu

Ook de allerkleinste hebben een top avond bij Bavoort. Special voor de kinderen hebben we heerlijke gerechtjes samengesteld! Bij Bavoort worden alle hoofdgerechtjes geserveerd met lekkere frieten en huisgemaakte appelmoes. Maar een ander sausje kan natuurlijk ook!

Wij weten dat niet iedere dreumes een heel bord voor zichzelf op kan. Daarom mag er bij ons gewoon mee gegeten worden met paps of mams. Maar dan is het wel fijn om een eigen bordje te hebben om van mee te smikkelen.

Kinderplate Bavoort kidsmeal

Voorafjes 5

Soepje van tomaat

Parmaham met koele meloen

Gerookte zalm met Toast

Hoofdgerechtjes 12

Kibbeling

Hamburgertje

Kippie

Toetjes 5

Fruit met vanille ijs

Kleintje Dame Blanche

Iets te vieren?

Binnenkort iets te vieren? Wat dacht je van een gezellige BBQ, luxe walking diner, groots buffet of aangeklede borrel!
We hebben meerdere zaaltjes en mogelijkheden om er een dag van te maken die niet gauw zal worden vergeten.

Kijk eens op onze website onder het kopje “groepen” voor een compleet overzicht of vraag of Nino even tijd heeft om het door te nemen.

Uiteten bij Bavoort

Lekker eten, goede bediening en een relaxte sfeer in een prachtig pand grenzend aan Landgoed Den-Treek Henschoten. Lekker eten gemaakt van verse producten en veelal afkomstig van lokale leveranciers. Veel verschillende voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten, zodat er altijd wel iets lekkers tussen zit. Of kies voor ons Bistromenu, waar je een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht voor een betaalbare vaste prijs kunt uitkiezen. Kom jij ook lekker uiteten bij ons restaurant in omgeving Amersfoort?

Restaurant in omgeving Leusden en Amersfoort

Op zoek naar een gezellig restaurant in de omgeving Leusden en Amersfoort? Bavoort zit op de ideale ligging aan knooppunt De Hertenkop langs de A28. Wij zijn dus erg centraal gelegen. Wat het ook de perfecte locatie maakt voor een zakelijk diner! Naast de centrale ligging hebben we ook een eigen parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren. Met het openbaar vervoer kan je uitstappen bij bushalte Bavoort. Al met al ons restaurant de ideale locatie om samen met het gezin, zakelijke afspraak of grote groep te komen dineren in een van onze aparte ruimtes, op één van onze mooie terrassen of gezellig in het restaurant!

De Keuken van Bavoort

De Chef-kok en zijn witte brigade koken altijd met dagverse producten. Daarnaast proberen we ook zo veel mogelijk te werken met seizoenproducten en lokale leveranciers. Veel van ons vlees komt van de Zeboe koe uit Brazilië en Uruguay, dat daar vrij rond loopt op pampa’s. Zo krijg je een (h)eerlijk stuk vlees op je bord!

Het Bistromenu: een driegangenkeuzemenu

Het Bistromenu is een twee- of driegangenkeuzemenu voor een betaalbare prijs. Voor 28,50 kun je een voorgerecht, hoofdgerecht en een nagerecht naar keuze bestellen. Liever het toetje overslaan? Dat kan ook!

Voor 24,50 kun je een voorgerecht en hoofdgerecht naar keuze bestellen + een kop koffie/cappuccino/espresso of thee.

Als het eten maar lekker is!

Lekker eten is wat wij maken! Elke dag werkt de witte brigade keihard om geweldig eten te serveren. Al onze hoofdgerechten komen met 4 verschillende lekkere bijgerechten. We zijn ook een fijne plek om te lunchen, borrelen of om met meer mensen te genieten van lekker eten!

Bevalt iets niet, laat het ons dan vooral weten. Dan kunnen we er (in de meeste gevallen) iets aan doen.

Een tafel reserveren

Heb jij inmiddels al honger gekregen en wil je een tafel reserveren? Je kunt gemakkelijk een tafel reserveren om te eten in Leusden bij Bavoort. Maak dan gemakkelijk hier jouw online reservering. Natuurlijk kun je ook altijd bellen op het telefoonnummer: 033-4940550 of stuur een mail naar: reserveringen@bavoort.nl