Vanaf 1 juni weer open!

Gezellige sfeer, lekker eten & fijne service

We hebben ons uiterste best gedaan om ook nu een geweldige plek te zijn voor lunch of diner.

Onze terrassen staan er weer prachtig bij en ons hele team heeft onzettend veel zin om u te verwelkomen.

Reserveer snel uw plek om verzekerd te zijn van een mooi plekje op het terras en bij minder mooi weer binnen in ons restaurant.

Indien ons systeem aangeeft dat wij geen plek meer hebben, belt u ons dan even, vaak kunnen we dan nog iets voor u betekenen.

 

 

 
 

Er wordt in de zomer maanden live gekookt op de terrassen!

Regels & Richtlijnen

-We mogen maximaal 30 gasten ontvangen in ons restaurant. Maar deze dienen altijd te reserveren. Op onze terrassen geldt een andere regel; namelijk dat je ook welkom bent zonder reservering.

-In beide gevallen kunt u enkel bij ons plaats nemen als gezelschap van maximaal 2 personen tenzij u een huishouden vormt. Dan kunt met maximaal 10 personen bij ons dineren of lunchen.

Bij ontvangst zijn wij verplicht om u te vragen of u klachten heeft. Ook moeten wij u de toegang weigeren als u verkouden bent of griepverschijnselen heeft. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om thuis te blijven indien dit het geval is.

Onze medewerkers krijgen ook dagelijks voor aanvang van hun dienst een gezondheidscheck, indien hij/zij gezond wordt bevonden starten zij aan hun dienst. Deze medewerkers mogen als uitzondering aan tafel komen om de bestelling op te nemen of af te ruimen.

-Wij hebben looproutes gecreëerd, zowel op onze terrassen als in ons restaurant. Het is belangrijk dat u alleen gebruik maakt van de looppaden, zodat u altijd 1,5meter afstand van andere gasten houdt. Op de looppaden zijn wachtgedeeltes en richtingen aangeven.

Afrekenen kan alleen maar via contactloze betalingen (pin of creditcard)

-Om te voorkomen dat wij meer dan 30 gasten in ons restaurant hebben, zal ons systeem soms aangeven dat reserveren niet meer mogelijk is. Dit doen wij om te voorkomen dat met name bij slecht weer wij geen plek meer binnen voor u hebben. Desondanks kunt u dan vaak wel plaats nemen op ons terras. Maar dan geldt wel dat indien het weer omslaat wij u helaas geen plek binnen kunnen aanbieden. Mochten de weersverwachtingen goed zijn voor die dag, maar lukt reserveren niet, neem dan even telefonisch contact met ons op.

-Hopelijk tot snel!