Kalfs Rib Roast

De Kalfs Rib Roast is niet voor de kleine eter. Dit super malse stuk kalfsvlees van 500 gram is een écht gerecht voor de lekkerbekken onder ons. Geserveerd met steak house frietjes, verse salade en drie huisgemaakte sausjes!

Al ons vlees komt vers binnen en wordt door onze chef-kok Dion zelf geportioneerd en schoongemaakt. We laten boter smelten in de pan. Met bot en al schroeien we eerst een mooi knapperig laagje op de buitenkant, zodat alle sappen en smaken behouden blijven. Daarna gaat de Kalfs Rib Roast de oven in, om daar héél langzaam rosé te garen.

Naast de smaak ziet het er natuurlijk ook geweldig uit. Helemaal leuk om samen met vrienden, collega’s of een groep te eten! In combinatie met een goed glas wijn of koel biertje is dit een gerecht dat niet snel zal worden vergeten.

Niet zo gek dus dat onze Kalfs Rib Roast behoort tot de keuze van de chef. Trek gekregen? Reserveer dan snel en gemakkelijk je tafel online of bel ons op het nummer: 033-4940550.