Kerst 2020

Thanksgiving style!

Wat een bizar jaar! Des te meer reden om van kerst iets onvergetelijks te maken dit jaar. We hebben ervoor gekozen onze deuren te sluiten op beide dagen.. want… we brengen kerst naar jullie toe!

Ken je die Amerikaanse filmscenes met een tafel vol met lekkere gerechten en in het midden een gegaarde Kalkoen op tafel? Onze Amerikaanse vrienden zijn er dol op om flink uit te pakken met Kerst en met Thanksgiving en dat willen wij ook!

Samen met onze keukenbrigade hebben we een compleet “Thanksgiving Christmas dinner” samengesteld, inclusief een compleet kippetje op tafel  (een Kalkoen was toch wel héél groot)!  Alle gerechten zijn al door ons voorbereid en het vergt slechts 45 minuten om op te warmen in de oven.

Met onze handleiding erbij, staat het voorgerecht in 10 minuten op tafel, de hoofdgerechten (inclusief kip) hoeven alleen 45 minuten op te warmen in de oven. 

Neem een paar mooie borden en bestek en je kan lekker met het  hele gezin (zonder de 1,5 meter) met elkaar kerst vieren!

Pick up mogelijkheden

Bij het reserveren van het menu, wordt automatisch gevraagd om een keuze te maken uit één van de volgende pick-up momenten:

Donderdag 24 december tussen 15:00 & 20:00

Vrijdag 25 december (1e kerstdag) tussen 11:00 & 15:00

Zaterdag 26 december (2e kerstdag) tussen 11:00 & 15:00

We zorgen ervoor dat de pakketen gekoeld klaar staan. Voor de kwaliteit van de gerechten is het prettig als een deel van de gerechten (met name de garnituren, soep en het dessert) binnen 60 minuten weer gekoeld kunnen worden bewaard totdat je het diner gaat voorbereiden.

Thanksgiving Christmas Menu

Voorgerecht
Ambachtelijk bereide pompoensoep met crème fraîche, zonnebloempitten en verse kruiden & krokante broodstengel

Hoofdgerechten
(Menu met kip): Boerderijkip voorgegaard (2 pers; 450gr, 3 pers; 850gr, 4 pers; 1,35 kg); niet geleverd bij vegetarisch menu.
(Vegetarisch menu): Vegetarische Wellington met courgette, walnoot en pesto.

+
Peperroom jus, Rode wijn saus, Spruitjes met krokant spek (spek apart geleverd), worteltjes met honing glaze en pistache, Yorkshire pudding, Velvet puree met bieslook & appel-peer compote.

Alles word huisgemaakt en met verse producten bereidt.

Dessert
Hier zijn we nog even druk over aan het overleggen. Maar reken er maar op dat het heerlijk word!

 €49,- per persoon

Wij bieden in verband met de hele kip of Wellington (vegetarisch) die bij het menu wordt geleverd, geen menu aan voor 1 persoon. 

Aanvullende informatie

Pick up: Bij het bestellen van onze kerstmaaltijd kun je aangeven op welk moment je de spullen had willen komen ophalen. We zullen zorgen dat alles dan voor je klaar staat.

Bezorgen: We kunnen de pakketten ook komen brengen op een moment naar keuze. De bezorgmomenten zijn wel tussen 12:00 en 15:00, hoe laat we er precies zijn kunnen we niet zeggen.

Bestellen kan tot uiterlijk vrijdag 18 december 15:00. Dit komt omdat de hele kippen niet op voorraad zijn bij onze slagerij en enkel op bestelling kunnen worden geleverd. 

Voor de kinderen raden we aan om ze lekker mee te laten eten óf om gewoon iets anders lekkers voor ze in huis te halen. Vanwege o.a. de hele kip was het onmogelijk voor ons om kleinere porties voor een gangbare prijs aan te bieden.

We kunnen dit jaar daarom ook geen rekening houden met allergieën en/of dieetwensen, echter staat op onze handleiding exact wat waar in zit én hebben we producten waar vaak allergieën voor zijn (noten/gluten) apart verpakt. Er zit meer dan voldoende bij voor iedereen.

Vragen over kerst of alvast jouw Thanksgiving christmas diner willen reserveren? Geef het door aan Nino via; reserveringen@bavoort.nl of 0334940550