Kerst 2020

Thanksgiving style!

Bekijk onze Christmas commercial!

Bij het reserveren van het menu, wordt automatisch gevraagd om een keuze te maken uit één van de volgende pick-up momenten:

Donderdag 24 december tussen 15:00 & 20:00

Vrijdag 25 december (1e kerstdag) tussen 11:00 & 15:00

Zaterdag 26 december (2e kerstdag) tussen 11:00 & 15:00

We zorgen ervoor dat de pakketen gekoeld klaar staan. Voor de kwaliteit van de gerechten is het prettig als een deel van de gerechten (met name de garnituren, soep en het dessert) binnen 60 minuten weer gekoeld kunnen worden bewaard totdat je het diner gaat voorbereiden.

Thanksgiving Christmas Menu

Alles netjes verpakt en voorgegaard met instructie afgeleverd. Je hoeft de gerechten enkel op te warmen en te dresseren. De rest hebben wij gedaan!

Voorgerecht
Ambachtelijk bereide pompoensoep met crème fraîche, zonnebloempitten en verse kruiden & krokante broodstengel

Hoofdgerechten
(Menu met kip): Boerderijkip voorgegaard  niet geleverd bij vegetarisch menu.
(Vegetarisch menu): Vegetarische Wellington met courgette, walnoot en pesto.

+
Peperroom jus, Rode wijn saus, Spruitjes met krokant spek (spek apart geleverd), worteltjes met honing glaze en pistache, Yorkshire pudding, Velvet puree met bieslook & appel-peer compote.

Alles word huisgemaakt en met verse producten bereidt.

Dessert
Taartje van chocolade, Oreo en kers met pannacotta van vanille.

 €49,- per persoon

Wij bieden in verband met de hele kip of Wellington (vegetarisch) die bij het menu wordt geleverd, geen menu aan voor 1 persoon. 

Aanvullende informatie

Menu wordt koud geleverd: We zorgen ervoor dat ALLES voorbereidt en gegaard klaar staat. Het menu komt inclusief handleiding. De gerechten hoeven enkel (afhankelijk van de groepsgrootte) 30-55 minuten in de oven op te warmen. Indien je een kleine oven hebt hebben we er rekening mee gehouden, je zult dan enkele gerechten in een pan moeten verwarmen. Je hoeft écht maximaal 40 minuten in de keuken te zijn en je hebt een geweldig restaurantwaardig kerstmenu op tafel!

Zorg er wel voor dat je leuk servies in huis hebt. De gerechten komen in ovenbestendige kartonnen doosjes, die er weliswaar verzorgd uitzien, maar het zou extra speciaal zijn als je de gerechten op mooie borden serveert!

Pick up: Bij het bestellen van onze kerstmaaltijd kun je aangeven op welk moment je de spullen had willen komen ophalen. We zullen zorgen dat alles dan voor je klaar staat.

Bezorgen: We kunnen de pakketten ook komen brengen op een moment naar keuze. De bezorgmomenten zijn wel tussen 12:00 en 15:00, hoe laat we er precies zijn kunnen we niet zeggen.

Bestellen kan tot uiterlijk vrijdag 18 december 15:00. Dit komt omdat de hele kippen niet op voorraad zijn bij onze slagerij en enkel op bestelling kunnen worden geleverd. 

Voor de kinderen raden we aan om ze lekker mee te laten eten óf om gewoon iets anders lekkers voor ze in huis te halen. Vanwege o.a. de hele kip was het onmogelijk voor ons om kleinere porties voor een gangbare prijs aan te bieden.

We kunnen dit jaar daarom ook geen rekening houden met allergieën en/of dieetwensen, echter staat op onze handleiding exact wat waar in zit én hebben we producten waar vaak allergieën voor zijn (noten/gluten) apart verpakt. Er zit meer dan voldoende bij voor iedereen.

 

Vragen over kerst of alvast jouw Thanksgiving christmas diner willen reserveren? Geef het door aan Nino via; reserveringen@bavoort.nl of 0334940550