Bavoort zakelijk

Bavoort is een makkelijk bereikbare plaats om samen met een zakenrelatie iets te eten of te drinken. We hebben een grote eigen parkeerplaats, gratis Wifi en zitten op ongeveer 10 minuten verwijderd van ‘Hotelstad van Nederland’ Amersfoort. Binnen 25 minuten ben je in Utrecht.

Groep optie 1
Groepen Bavoort zakelijk

Mogelijkheden

Bij Bavoort is veel mogelijk! De meest passende mogelijkheid nemen we het liefst in een persoonlijk gesprek met je door. Diezelfde week ontvang je van ons een offerte op maat, inclusief prijzen, tijdsschema en facturatie. Er word vaak gekozen om met het team lekker informeel te gaan barbecueën op ons achterterras of voor een walking diner in onze tuinzaal. Maar daarnaast bieden wij ook verschillende vergaderarrangementen, bedrijfsborrels in onze Ierse pub, buffetten of groepsdiners. Je hoort het al, er is veel mogelijk! Wij hebben verschillende aparte ruimtes, gratis WiFi, we rekenen geen zaalhuur en er is altijd één vast aanspreekpunt!

Meer weten

Het liefst nog iets meer informatie? Download dan onze brochure, door op de link hieronder te klikken. Of maak direct een afspraak om een middag of avond te organiseren waar je collega’s ongetwijfeld enthousiast over worden.

Zakelijk