Bavoort zakelijk

Het moet gewoon goed zijn

Of je nou op zoek bent naar een oase van rust of juist een gezellige plek om te borrelen, Bavoort heeft verschillende mogelijkheden die passend zijn bij jullie wensen. Onze centrale ligging en aparte ruimtes geven de mogelijkheid om met elkaar een fantastische middag of avond te beleven. Ons achterterras, tuinzaal en Ierse pub zijn fijne plekken om met collega’s in informele sfeer bij elkaar te komen om te vergaderen, lunchen, dineren, barbecueën, borrelen of een combinatie hiervan. We kunnen daarnaast prima een middag of avond op maat maken.

Vergaderen

Even eruit, even anders, even niet gestoord worden. Bavoort ligt direct naast het bos, waardoor het een compleet andere ‘feel’ geeft dan wanneer je met elkaar in een meetingroom zit. Met de bomen en het weiland op de achtergrond, ontstaan vaak andere gedachtes en ideeën. We kunnen tafels neerzetten zoals jullie dat willen. Voor €8,50 per uur, per persoon, hebben jullie de beschikking over onze aparte zalen, beamer, flipover, beamerscherm, audioapparatuur, Wifi en onbeperkt koffie/thee, water, fris en handfruit. Een vast contactpersoon komt op afgesproken tijden vragen of hij/zij nog iets voor u kunt betekenen. De vergadering is uit te breiden met een lunch, diner, borrel of barbecue. In onze zakelijke brochure staan alle mogelijkheden beschreven. Ruimte tot 70 gasten.

Lunchen of dineren

Target gehaald, een project afgerond, iets te vieren of een collega/partner bedanken? Een goedverzorgde lunch of diner is vaak een fijne manier om dat te doen zonder dat er te veel ‘poes-pas’ bij komt kijken of dat de avond/middag uren in bestek neemt. Bavoort biedt meerdere mogelijkheden. Meer én minder uitgebreide menu’s afhankelijk van de duur, setting, het budget en de wensen. In onze brochure staan alle verschillende lunch en dinermogelijkheden beschreven, waaronder (lunch)buffetten, uitgeserveerde menu’s, broodjeslunch, 2 of 3 gangen keuzemenu’s of ons 4 of 5 gangen chefsmenu. Daarnaast kunnen wij altijd een lunch of diner op maat maken voor jullie gezelschap. Ruimte tot 50 gasten.

Personeelsfeesten en borrels

Lekker informeel met elkaar op ons achterterras of in jullie eigen Ierse pub, bij Bavoort kan het! Meestal wordt gekozen voor één van onze drankarrangementen. We hebben ook diverse drankarrangementen waarbij we onbeperkt pinxtos en warme garnituren uitserveren, een compleet aangeklede borrel. Daarnaast heeft Bavoort de ruimte én in het verleden gewerkt met onder andere goochelaars, DJ’s, photoboots, slangenbezweerders, casinotafels, artiesten en nog veel meer. Samen bedenken we een passende invulling. In onze brochure op vind je onze drankarrangementen en borrelgarnituren. Ruimte tot 180 gasten. Voor invullingen als goochelaars, DJ’s etc. plannen wij eerst een persoonlijk gesprek in. Aan de hand daarvan kunnen wij vrijblijvend een prijsopgave maken.

Walking dinners en BBQ's

Héél, héél veel bedrijven zijn jullie voorgegaan als het gaat om onze walking dinners en BBQ-arrangementen. Niet zo gek ook, want hoe leuk is dat om met je collega’s te doen! We serveren verschillende prachtig opgemaakte gerechten over de duur van de avond. Een leuke afwisseling tussen samen eten en niet vast zitten aan één bepaalde plek. Onze BBQ ’s zijn heerlijk in de zomer, maar helaas niet mogelijk in de koudere maanden. Het beste vlees van onze vleespartner Perrier en heerlijke bijgerechten op tafel om samen van te genieten. Valt nooit tegen. Je vindt de arrangementen in onze zakelijke brochure. Mogelijk tot 90 gasten.

Aangepast programma

Wij kunnen prima rekening houden met een activiteit voor, tijdens of nadat jullie bij ons zijn geweest. We denken graag mee in hoe we een onvergetelijk feest weten te creëren voor al je collega’s; dieetwensen, muziek, quizzen, (boek)presentaties, goochelaars, musici, spelletjes etc. We zijn dan ook een veel bezochte plek voor PON’s automobielhandel, GreenHillsSoftware, BluetechEngineering, InterGamma en Twynstra & Gudde.

Lees meer

Ik wil een offerte/optie

Liever nog niets definitief of misschien is het nog even puzzelen met de datum en/of budget? Dat snappen wij en het is dan ook geen probleem om eerst een optie op één of op meerdere data te plaatsen. Maar mocht een andere partij geïnteresseerd zijn in dezelfde ruimte op dezelfde datum en dezelfde tijd, nemen wij contact met je op. Binnen drie dagen zal een keuze dienen te worden gemaakt, mocht dit uitblijven of kiest u ervoor toch af te wijken van deze datum, dan bieden wij de andere partij de mogelijkheid gebruik te maken van ons restaurant.
Liever eerst een offerte? Bij gezelschappen vanaf 15 of meer stemmen wij het graag persoonlijk met u af. Dat kan via mail, een telefoongesprek of hier op locatie. Op basis van uw wensen én onze ervaring stellen wij vrijblijvend een offerte voor u samen waarin wij een indicatie van de prijs, tijdspad, menu, inrichting, (betaal)afspraken, bijzonderheden en onze voorwaarden in verwerken. De ruimte en datum wordt in de tussentijd in optie gezet. Pas als de offerte door u is bevestigd kunnen wij de ruimte en boeking definitief voor u maken.

 

Klik hier om een offerte/optie te plaatsen.

Lees meer

Goed om te weten

Bavoort is een fijne plek voor veel verschillende gasten. Van vriendinnen die komen High tea’en, zakelijke meetings, familie reünies, verjaardagen, bedrijfsborrels, boeklanceringen, bruiloften en condoleances, we bieden verschillende mogelijkheden die passen bij jouw bezoek. Je kan bij ons gratis parkeren, we hebben gratis WIFI, zijn compleet rolstoelvriendelijk en hebben een invalidetoilet, een bushalte voor de deur, kunnen altijd rekening houden met allergieën en dieetwensen, zakelijke gasten kunnen vanaf 10 personen gratis gebruik maken van onze beamer, beamerscherm, microfoon, speaker en flipover.

Lees meer