Dineren
Dineren
Dinsdag tot en met zaterdag avond serveren wij vanaf 17.00 uur ons diner. Op zondag avond zijn wij, vooralsnog, gesloten vanwege personeelstekort.
Groepen
Gezelschappen tot en met 12 gasten kunnen vrij uit de kaart bestellen. Vanaf 13 gasten werken wij met een drie-gangen menu. Deze vind je onder het kopje ‘groepen’.
Voorgerechten
-
Rundercarpaccio 16
Truffeldressing, Parmezaanse kaas, pesto, gepofte tuinbonen en veldsla
-
Rode Mul 15
Gebrand op de huid met een Thaise kokos-curry en chili olie
-
Paddenstoelen 13
Uit de oven met truffelroomsaus en brie
-
Proeverij 18
Carpaccio, rode mul & mosterdsoep
-
Champignonsoep 9
Romige ambachtelijke champignonsoep
Hoofdgerechten
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met groentegarnituren en per gezelschap een bakje friet!
-
Chateaubriand (2 personen) 70
Geserveerd met bearnaise, Vlaamse frieten, gegrilde groenten en salade
-
Tournedos 33
180gr tournedos van ‘Van de Klashorst’ met pepersaus
-
Leng Filet 27
Gefileerd, krokant gebakken en geserveerd met witte-wijnsaus en groene kruiden
-
Nusa Curry 24
Frisse groente curry met krokant gebakken oesterzwammen
-
Bentobox (kindermenu) 17
Frieten, frisse sla, appelmoes, mayonaise en snack naar keuze: frikandel, kroket, kipnuggets of kaastengels