Dineren
Dineren
Dinsdag tot en met zaterdag avond serveren wij vanaf 17.00 uur ons diner. Op zondag avond zijn wij, vooralsnog, gesloten vanwege personeelstekort.
Groepen
Gezelschappen tot en met 12 gasten kunnen vrij uit de kaart bestellen. Vanaf 13 gasten werken wij met een drie-gangen menu. Deze vind je onder het kopje ‘groepen’.
Kaasfondue
Onze kaasfondue serveren wij enkel op reservering. Wij vragen hier een aanbetaling voor van €5,- per persoon. Op die manier weten wij zeker dat je komt voor de kaasfondue. We verrekenen het bedrag met de eindnota.
Take-Away
Je kunt dinsdag t/m zaterdag vanaf 16.30 uur gebruik maken van onze Take-away.
De laatste bestelling voor afhaal nemen we aan om 19.15 uur.
Houdt rekening met minimaal 45 minuten voordat je bestelling klaar is.
Op zondag avond is onze Take-away niet beschikbaar.
Seizoen
Special:
Kaasfondue
De Kaasfondue bestaat uit:
Pannetje Zwitserse kaasfondue | Krokant boerenbruin brood | Krieltjes | Mozzarella | Bladerdeegstengel met boerenham | Ambachtelijke gehaktballetjes | Cherry tomaatjes | Komkommer | Mini-Champignons | Bakje krokante friet
Vegetarisch mogelijk, wel van te voren even doorgeven.
Prijs
Zwitserse klassieke kaasfondue:
€25,- per persoon
Extra bijgerecht €4 per schaaltje (2 pers.)
Meer informatie, bekijk onze website!
Alleen per reservering
Omdat we zeker willen zijn dat je écht voor onze Kaasfondue reserveert vragen we je om €5,- per persoon aan te betalen. Dit verrekenen we met de bon.
Voor groepen vanaf 6 personen graag reserveren via de telefoon of contactformulier.
Voorgerechten
-
Rundercarpaccio 16
Truffeldressing, Parmezaanse kaas, rucola en pitten
-
Ribbetjes 17
Langzaam gegaarde ribbetjes met hoisin lak, zoet-zure komkommer en sriracha mayonaise
-
Zalm Tartaar 15
Zalm met yuzu, mango, zoet-zure komkommer en nori crackers
-
Gambas Thaise wijze 16
Verse gamba’s uit de oven met Thaise curry
-
Burratta 16
Met tomaten salade, aceto-balsamico en gegrilld brood
-
Noorse Wonton 15
Gerookte zalm met krokant gebakken wontonvel en wakame salade
-
Suppa di Pomodorie 8
Ambachtelijke Italiaanse tomatensoep van pomodori tomaten en basilicum
-
Franse Uiensoep 8
Met croutons en Gruyère-kaas
Hoofdgerechten
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met groentegarnituren en per gezelschap een bakje friet!
-
Cote de Boeuf (2 personen) 68
Geserveerd met bearnaise, Vlaamse frieten, gegrilde groenten en salade
-
Tournedos 29
180gr tournedos van ‘Van de Klashorst’ met pepersaus
-
Catch of the day 26
Gebakken, gefileerd en geserveerd met beure blanc en seizoensgarnituren
-
Amersfoortse Stoof 25
Stoofpot van rund, gestoofd in Amersfoorts bier
-
Tarte Tatin 22
Krokant bladerdeeg met gekarameliseerde witlof en gorgonzola
-
Boerderij Kip 25
Op de huid gebakken Maiskip, geserveerd met polenta en thijm jus
-
Canard a l'orange 26
Eendenborst op klassieke wijze bereidt met jus op basis van sinaasappel
-
Bavette 27
Gegrilde bavette met Beurre de Paris boter
-
Chang Mai Curry (vegan) 22
Milde thaise curry met linzen en verschillende groente, koriander, kokos-melk, geserveerd met rijst
Nagerechten
-
Petit grand dessert 10
Proeverij van 4 verschillende mini-desserts
-
Applecrumble 8
Appel-crumble met vanille-ijs en slagroom
-
Dame Blanche 8
3 bollen vanille ijs met warme chocolade saus en slagroom
-
Koffie Creme brulee 8
Custard met krokant suikerlaagje, mokka boontjes en milde koffie smaak
-
Tiramisu 8
Huisgemaakte tiramisu van witte chocolade met pistache-nootjes