Vragen?

Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op. Dat kan bijvoorbeeld via het contactformulier. Soms kan het zijn dat een reactie tot 3 dagen op zich laat wachten. Maar meestal niet! 

Je kan ons ook altijd bellen. Onze horecaleiders zijn het vaakst aanwezig tussen 14.00 en 18.00 uur via het nummer: 033-4940550.

Vraag over groepen?

Lekker lunchen, borrelen of dineren met een groter gezelschap bij Bavoort. Dat kan… maar we stoppen met het aanbieden van maatwerk arrangementen; 

Bavoort was voorheen een plek waar bruiloften, recepties, bedrijfsfeesten, BBQ’s, Tuinclubs en grotere gezelschappen (20+) terecht konden voor op maat gemaakte arrangementen. 

Daar stoppen wij mee. 

Je kan bij Bavoort terecht met gezelschappen tot 20 personen. Zowel tijdens de lunch, borrel als het diner kunnen jouw gasten gewoon gebruik maken van onze kaart of een speciaal menu. Gezelschappen groter dan 20 kunnen wij helaas GEEN plek bieden binnen bij Bavoort. 

Groepen bij Bavoort

Groepen tot 20 personen welkom! Voor grotere gezelschappen hebben wij helaas geen mogelijkheden

Alle andere vragen

Heb je een andere vraag, vul dan onderstaand formulier in. We zullen ons uiterste best doen zo snel mogelijk te reageren.