Dineren
Dineren
Dinsdag tot en met zaterdag avond serveren wij vanaf 17.00 uur ons diner. Op zondag avond zijn wij, vooralsnog, gesloten vanwege personeelstekort.
Groepen
Gezelschappen tot en met 12 gasten kunnen vrij uit de kaart bestellen. Vanaf 13 gasten werken wij met een drie-gangen menu. Deze vind je onder het kopje ‘groepen’.
Take-Away
Je kunt dinsdag t/m zaterdag vanaf 16.30 uur gebruik maken van onze Take-away.
De laatste bestelling voor afhaal nemen we aan om 19.15 uur.
Houdt rekening met minimaal 45 minuten voordat je bestelling klaar is.
Op zondag avond is onze Take-away niet beschikbaar.
Seizoen Special:
Asperges
Vanaf april weer asperges:
3 verschillende varianten:
Asperges: 5 boterzachte asperges, boterjus, ei, petersellie & krieltjes
Asperges Flamande: 5 boterzachte asperges, boterjus, ei, petersellie, krieltjes en gebakken ham
Asperges Zalm: 5 boterzachte asperges, boterjus, ei, petersellie, krieltjes en gerookte zalm
Prijs
Vegetarische variant €24,- per persoon
Flamande €24,- per persoon
Gerookte zalm €25,- per persoon
Voorgerechten
-
Rundercarpaccio 16
Truffeldressing, Parmezaanse kaas, pesto, gepofte tuinbonen en veldsla
-
Zalm Tartaar 17
Zalm met yuzu, mango, zoet-zure komkommer en nori crackers
-
Groene asperges 15
Gegrilde groene asperges met perzik, burratta en amandel
-
Vitello Tonnato 16
Dungesneden kalfsvlees met tonijncreme en kappertjes
-
Carpaccio Biet 16
Dungesneden rode biet met macademia noten en wasabi-mayonaise
-
Proeverij 18
Langzaam gegaarde ribbetjes, vitello tonnato & asperge-bloemkoolsoep
-
Suppa di Pomodorie 8
Ambachtelijke Italiaanse tomatensoep van pomodori tomaten en basilicum
-
Asperge-bloemkoolsoep 9
Gebonden soep met truffel-olie en amandel
Hoofdgerechten
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met groentegarnituren en per gezelschap een bakje friet!
-
Chateaubriand (2 personen) 70
Geserveerd met bearnaise, Vlaamse frieten, gegrilde groenten en salade
-
Tournedos 31
180gr tournedos van ‘Van de Klashorst’ met pepersaus
-
Roodbaars 27
Gebakken, gefileerd en geserveerd met beure blanc en seizoensgarnituren
-
Tarte Tatin 22
Krokant bladerdeeg met gekarameliseerde witlof en gorgonzola
3 Gangen keuze menu €40
Nagerechten
-
Petit grand dessert 10
Proeverij van 4 verschillende mini-desserts
-
Tartelette Rood Fruit 9
Taartje met bakkerroom, poedersuiker, vanille en rood fruit
-
Dame Blanche 8
3 bollen vanille ijs met warme chocolade saus en slagroom
-
Chocolade 9
Chocolade mousse met biscuit, pinda praline, gezouten caramel en vanille ijs