Dineren
Dineren
Dinsdag tot en met zaterdag avond serveren wij vanaf 17.00 uur ons diner. Op zondag avond zijn wij, vooralsnog, gesloten vanwege personeelstekort.
Groepen
Gezelschappen tot en met 12 gasten kunnen vrij uit de kaart bestellen. Vanaf 13 gasten werken wij met een drie-gangen menu. Deze vind je onder het kopje ‘groepen’.
Kaasfondue
Onze kaasfondue serveren wij enkel op reservering. Wij vragen hier een aanbetaling voor van €5,- per persoon. Op die manier weten wij zeker dat je komt voor de kaasfondue. We verrekenen het bedrag met de eindnota.
Take-Away
Je kunt dinsdag t/m zaterdag vanaf 16.30 uur gebruik maken van onze Take-away.
De laatste bestelling voor afhaal nemen we aan om 19.15 uur.
Houdt rekening met minimaal 45 minuten voordat je bestelling klaar is.
Op zondag avond is onze Take-away niet beschikbaar.

Seizoen
Special:
Kaasfondue
De Kaasfondue bestaat uit:
Pannetje Zwitserse kaasfondue | Krokant boerenbruin brood | Krieltjes | Mozzarella | Bladerdeegstengel met boerenham | Ambachtelijke gehaktballetjes | Cherry tomaatjes | Komkommer | Mini-Champignons | Bakje krokante friet
Vegetarisch mogelijk, wel van te voren even doorgeven.
Prijs
Zwitserse klassieke kaasfondue:
€25,- per persoon
Extra bijgerecht €4 per schaaltje (2 pers.)
Meer informatie, bekijk onze website!
Alleen per reservering
Omdat we zeker willen zijn dat je écht voor onze Kaasfondue reserveert vragen we je om €5,- per persoon aan te betalen. Dit verrekenen we met de bon.
Voor groepen vanaf 6 personen graag reserveren via de telefoon of contactformulier.
Voorgerechten
-
Rundercarpaccio 16
Truffeldressing, Parmezaanse kaas, rucola en pitten
-
supplement eendenleverkrullen +4
-
Toast Steak Tartare 16
Krokant bladerdeeg met steak tartaar, mayonaise, gepofte kappertjes en Amsterdamse ui
-
Bieten Tartaar 15
Dungesneden rode biet met sjalot, pecan crumble en limoenmayonaise
-
Champignons uit de oven 14
Champignons met truffelsaus en warme brie uit de oven
-
Gambas Beurre de Paris 16
Gamba’s in knoflookboter, geserveerd met brood
-
Noorse Wonton 15
Gerookte zalm met krokant gebakken wontonvel en wakame salade
-
Croquetten van Floris 13
3 ambachtelijk bereide mini-kroketjes van Floris uit Amersfoort. Geserveerd met saffraan rouille en toast
-
Suppa di Pomodorie 8
Ambachtelijke Italiaanse tomatensoep van pomodori tomaten en basilicum
-
Pompoen Soep 9
Soep van pompoen, waar je warm van wordt met zonnebloempitten
Hoofdgerechten
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met groentegarnituren en per gezelschap een bakje friet!
-
Tournedos 30
180gr tournedos van ‘Van de Klashorst’ met pepersaus
-
Bavette Café de Paris 26
Iets groffer stuk vlees met Café de Paris boter en bloemkoolpuree
-
Zeebaars 26
Gebakken met citroen beure blanc en een puree van courgette
-
Amersfoortse Wildstoof 25
Stoofpot van hert, ree en haas gestoofd in Amersfoorts Bockbier van 't Mirakel
-
Meatless Burger 20
Vegan burger op oergranen burger bun met tomaat, sla, veganaise en augurk
-
Caspar's Mixed Grill 26
Malse kip, steak en worstje met dip en gegrilde groenten op de wijze van onze sous-chef met Griekse roots: Caspar
-
Indiase Curry 23
Kikkererwten, naan-brood, rijst, zoete aardappel, room en Halloumi kaas
-
Coquelet 24
In zijn geheel geserveerd klein haantje met Honing-thijm-lak
-
Sweet Ribs 25
Spare ribs, één streng met licht-zoete lak en kartoffel-salade
Nagerechten
-
Petit grand dessert 10
Proeverij van 4 verschillende mini-desserts
-
Applecrumble 7,5
Appel-crumble met vanille-ijs en slagroom
-
Dame Blanche 7
3 bollen vanille ijs met warme chocolade saus en slagroom
-
Lava Cake 8
Moelleux van chocolade met karamel saus en vanille ijs
-
Cheesecake 7
Oreo cheesecake
-
Piece de Triomphe 11 p.p.
Het grand dessert voor een gezelschap vanaf 4, geserveerd op een grote schaal