Dineren
Dineren
Dinsdag tot en met zaterdag avond serveren wij vanaf 17.00 uur ons diner. Op zondag avond zijn wij, vooralsnog, gesloten vanwege personeelstekort.
Groepen
Gezelschappen tot en met 12 gasten kunnen vrij uit de kaart bestellen. Vanaf 13 gasten werken wij met een drie-gangen menu. Deze vind je onder het kopje ‘groepen’.
Seizoen Special:
Mosselen
Vanaf juni weer mosselen:
3 verschillende varianten, vanaf 2 personen te bestellen:
Grieks: met tomatensaus, groentegarnituren en geserveerd met friet
Frans: met witte wijn, peterselie en groentegarnituren en geserveerd met friet
Aziatisch: met Thaise curry, bosui en geserveerd met friet
Prijs
€25,- per persoon
Alle pannetjes worden geserveerd met friet
Supplement cocktailsaus of citroenaioli: €2,- per bakje
Voorgerechten
-
Rundercarpaccio 16
Truffeldressing, Parmezaanse kaas, pesto, gepofte tuinbonen en veldsla
-
Tonijn Tataki 18
Dungesneden tonijn, licht geroosterd met wakame en edamame bonen
-
Albondigas 15
Veganistische gehaktballetjes in een licht pittige Spaanse tomatensaus
-
Rode Mul 17
Gebrand op de huid met een Thaise kokos-curry en chili olie
-
Steak Tartaar 17
Aangemaakt met truffelmayonaise, kappertjes, sjalot, cornichons en peterselie
-
Proeverij 18
Carpaccio, rode mul & mosterdsoep
-
Mosterdsoep 9
Romige mosterdsoep met óf zonder spek
Hoofdgerechten
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met groentegarnituren en per gezelschap een bakje friet!
-
Chateaubriand (2 personen) 70
Geserveerd met bearnaise, Vlaamse frieten, gegrilde groenten en salade
-
Tournedos 33
180gr tournedos van ‘Van de Klashorst’ met pepersaus
-
Leng Filet 27
Gefileerd, krokant gebakken en geserveerd met witte-wijnsaus en groene kruiden
-
Nusa Curry 24
Frisse groente curry met krokant gebakken oesterzwammen
-
Orzotto 22
Pastasoort geserveerd met groene asperges, hazalnoot, tomaat en parmezaan
-
Bentobox (kindermenu) 17
Frieten, frisse sla, appelmoes, mayonaise en snack naar keuze: frikandel, kroket, kipnuggets of kaastengels