Een fijne plek voor ieder gezelschap

Dineren bij Bavoort

Dineren

Dineren
Dinsdag tot en met zaterdag avond serveren wij vanaf 17.00 uur ons diner. Op zondag avond zijn wij, vooralsnog, gesloten vanwege personeelstekort.

Groepen
Gezelschappen tot en met 12 gasten kunnen vrij uit de kaart bestellen. Vanaf 13 gasten werken wij met een drie-gangen menu. Deze vind je onder het kopje ‘groepen’.

Kaasfondue
Onze kaasfondue serveren wij enkel op reservering. Wij vragen hier een aanbetaling voor van €5,- per persoon. Op die manier weten wij zeker dat je komt voor de kaasfondue. We verrekenen het bedrag met de eindnota.

Take-Away
Je kunt dinsdag t/m zaterdag vanaf 16.30 uur gebruik maken van onze Take-away.
De laatste bestelling voor afhaal nemen we aan om 19.15 uur.
Houdt rekening met minimaal 45 minuten voordat je bestelling klaar is.
Op zondag avond is onze Take-away niet beschikbaar.

Seizoen

Special:

Kaasfondue

De Kaasfondue bestaat uit:
Pannetje Zwitserse kaasfondue  | Krokant boerenbruin brood | Krieltjes | Mozzarella | Bladerdeegstengel met boerenham | Ambachtelijke gehaktballetjes | Cherry tomaatjes | Komkommer | Mini-Champignons | Bakje krokante friet

Vegetarisch mogelijk, wel van te voren even doorgeven.

Prijs
Zwitserse klassieke kaasfondue:
€25,- per persoon

Extra bijgerecht €4 per schaaltje (2 pers.)
Meer informatie, bekijk onze website!

Alleen per reservering

Omdat we zeker willen zijn dat je écht voor onze Kaasfondue reserveert vragen we je om €5,- per persoon aan te betalen. Dit verrekenen we met de bon.

Voor groepen vanaf 6 personen graag reserveren via de telefoon of contactformulier.

Voorgerechten

  • Rundercarpaccio 16

    Truffeldressing, Parmezaanse kaas, rucola en pitten

  • supplement eendenleverkrullen +4
  • Toast Steak Tartare 16

    Krokant bladerdeeg met steak tartaar, mayonaise, gepofte kappertjes en Amsterdamse ui

  • Bieten Tartaar 15

    Dungesneden rode biet met sjalot, pecan crumble en limoenmayonaise

  • Champignons uit de oven 14

    Champignons met truffelsaus en warme brie uit de oven

  • Gambas Beurre de Paris 16

    Gamba’s in knoflookboter, geserveerd met brood

Hoofdgerechten

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met groentegarnituren en per gezelschap een bakje friet!

Nagerechten

Tot snel!

Benieuwd naar onze lunchkaart? Klik dan HIER