Een fijne plek voor ieder gezelschap

Dineren bij Bavoort

Dineren

Dineren
Dinsdag tot en met zaterdag avond serveren wij vanaf 17.00 uur ons diner. Op zondag avond zijn wij, vooralsnog, gesloten vanwege personeelstekort.

Groepen
Gezelschappen tot en met 12 gasten kunnen vrij uit de kaart bestellen. Vanaf 13 gasten werken wij met een drie-gangen menu. Deze vind je onder het kopje ‘groepen’.

Take-Away

Je kunt dinsdag t/m zaterdag vanaf 16.30 uur gebruik maken van onze Take-away.
De laatste bestelling voor afhaal nemen we aan om 19.15 uur.
Houdt rekening met minimaal 45 minuten voordat je bestelling klaar is.
Op zondag avond is onze Take-away niet beschikbaar.

Seizoen Special:

Asperges

Vanaf april weer asperges:
3 verschillende varianten:

Asperges: 5 boterzachte asperges, boterjus, ei, petersellie & krieltjes

Asperges Flamande: 5 boterzachte asperges, boterjus, ei, petersellie, krieltjes en gebakken ham

Asperges Zalm: 5 boterzachte asperges, boterjus, ei, petersellie, krieltjes en gerookte zalm

Prijs

Vegetarische variant €23,- per persoon

Flamande €24,- per persoon

Gerookte zalm €25,- per persoon

Voorgerechten

  • Rundercarpaccio 16

    Truffeldressing, Parmezaanse kaas, pesto, gepofte tuinbonen en veldsla

  • Zalm Tartaar 17

    Zalm met yuzu, mango, zoet-zure komkommer en nori crackers

  • Groene asperges 15

    Gegrilde groene asperges met perzik, burratta en amandel

  • Vitello Tonnato 16

    Dungesneden kalfsvlees met tonijncreme en kappertjes

Hoofdgerechten

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met groentegarnituren en per gezelschap een bakje friet!

Nagerechten

Tot snel!

Benieuwd naar onze lunchkaart? Klik dan HIER