Dineren
Dineren
Dinsdag tot en met zaterdag avond serveren wij vanaf 17.00 uur ons diner. Op zondag avond zijn wij, vooralsnog, gesloten vanwege personeelstekort.
Groepen
Gezelschappen tot en met 12 gasten kunnen vrij uit de kaart bestellen. Vanaf 13 gasten werken wij met een drie-gangen menu. Deze vind je onder het kopje ‘groepen’.
![](https://bavoort.nl/wp-content/uploads/2023/10/NT1_3462.jpg)
Seizoen Special:
Mosselen
![](https://bavoort.nl/wp-content/uploads/2023/07/Mosselen-witte-wijn_klassiek-1024x683.jpg)
Vanaf juni weer mosselen:
3 verschillende varianten, vanaf 2 personen te bestellen:
Grieks: met tomatensaus, groentegarnituren en geserveerd met friet
Frans: met witte wijn, peterselie en groentegarnituren en geserveerd met friet
Aziatisch: met Thaise curry, bosui en geserveerd met friet
Prijs
€25,- per persoon
Alle pannetjes worden geserveerd met friet
Supplement cocktailsaus of citroenaioli: €2,- per bakje
Voorgerechten
-
Rundercarpaccio 16
Truffeldressing, Parmezaanse kaas, pesto, gepofte tuinbonen en veldsla
-
Zalm Tartaar 17
Zalm met yuzu, mango, zoet-zure komkommer en nori crackers
-
Groene asperges 15
Gegrilde groene asperges met perzik, burratta en amandel
-
Vitello Tonnato 16
Dungesneden kalfsvlees met tonijncreme en kappertjes
-
Carpaccio Biet 16
Dungesneden rode biet met macademia noten en wasabi-mayonaise
-
Proeverij 18
Langzaam gegaarde ribbetjes, vitello tonnato & asperge-bloemkoolsoep
-
Asperge-bloemkoolsoep 9
Gebonden soep met truffel-olie en amandel
Hoofdgerechten
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met groentegarnituren en per gezelschap een bakje friet!
-
Chateaubriand (2 personen) 70
Geserveerd met bearnaise, Vlaamse frieten, gegrilde groenten en salade
-
Tournedos 31
180gr tournedos van ‘Van de Klashorst’ met pepersaus
-
Roodbaars 27
Gebakken, gefileerd en geserveerd met beure blanc en seizoensgarnituren
-
Tarte Tatin 22
Krokant bladerdeeg met gekarameliseerde witlof en gorgonzola
-
Kalfsoester 27
Gegrild met port-jus en seizoensgroenten
3 Gangen keuze menu €42,50 p.p.
Nagerechten
-
Petit grand dessert 10
Proeverij van 4 verschillende mini-desserts
-
Tartelette Rood Fruit 9
Taartje met bakkerroom, poedersuiker, vanille en rood fruit
-
Dame Blanche 8
3 bollen vanille ijs met warme chocolade saus en slagroom
-
Chocolade 9
Chocolade mousse met biscuit, pinda praline, gezouten caramel en vanille ijs