Bavoort groepen

Bavoort is een makkelijk bereikbaar restaurant waar je gemakkelijk met een grotere groep iets kunt komen eten of drinken. We hebben een grote eigen parkeerplaats, gratis Wifi en zitten op ongeveer 10 minuten verwijderd van Amersfoort. Binnen 25 minuten ben je in Utrecht.

2018-09-15-bavoort (39)

Mogelijkheden

Wil je graag uiteten met een grote groep in omgeving Amersfoort? Of zoek je een geschikte locatie voor een familiefeest, personeelsuitje, jubilea of verjaardag borrel? Dan zit je goed bij Bavoort in Leusden. We hebben verschillende speciale groepsarrangementen. Onze tuinzaal is geschikt voor een heerlijk culinair diner of lunch, maar ook een buffet of high tea behoort tot de mogelijkheden. Op ons achterterras kan je met een grote groep gezellig barbecueën of genieten van een walking diner. En hoe leuk is het om een eigen kroegje te hebben waar je je verjaardag viert! De kinderen kunnen heerlijk rennen in de tuin of spelen in de kinderhoek, terwijl de ouders genieten van een drankje.

Meer weten

Het liefst nog iets meer informatie? Download dan onze brochure, door op de link hieronder te klikken. Of maak direct een afspraak om een middag of avond te organiseren waar je collega’s ongetwijfeld enthousiast over worden.

Foto achterterras lichten
Condoleance

Een geschiktere plek voor een condoleance receptie in Leusden is er bijna niet. Restaurant Bavoort zit op 5 minuten afstand van begraafplaats Rusthof. Heeft een grote eigen parkeerplaats. Na een uitvaart of begrafenis is restaurant Bavoort een fijne plek om tot elkaar te komen. En inmiddels heeft bijna iedere begrafenisondernemer in de regio wel ervaring met ons als locatie. Wij regelen zonder moeite en zorgeloos een middag of avond waar het fijn is om samen te komen na een crematie of begrafenis. U kunt contact met ons opnemen via 033-494 0550 en vragen naar Nino of mailen naar reserveringen@bavoort.nl