Offerte / optie aanvraag

Wij kunnen geen offerte maken of optie plaatsen als wij geen datum hebben. Misschien twijfel je nog tussen verschillende data, in dat geval kan je hier je voorkeursdatum vermelden. De overige datums kan je vermelden in het laatste kader (opmerkingen).
Het is belangrijk dat wij een schatting kunnen maken (bijv. : 20-25 of 50 - 60) én zo kunnen bepalen welke ruimte het beste bij je gezelschap past én of deze beschikbaar is.
Liever combineren? Bijvoorbeeld starten met een borrel en dan de BBQ aan of een 3 gangen diner met daarna een feestavond. Vink de opties aan en beschrijf in het laatste kader hoe je de avond of middag voor je ziet.
De details nemen we nog met u door. Het belangrijkste voor het maken van een offerte is een indicatie van hoe de middag/avond er uit komt te zien, bijvoorbeeld: Starten rond 11:00 met gebak en koffie, daarna even een drankje en dan rond 12:30 aan tafel voor een lekkere lunch. Of: Rond 16:00/16:30 komen we aan bij het restaurant, we willen dan even een drankje met iets lekkers erbij, daarna mag de BBQ aan en rond 21:00 willen wij af ronden.